Skip to content
over 50+ Klusbedrijf 

Van inspiratie tot realisatie

Als full service specialist bieden wij onze klanten diverse bouwdiensten aan. Wij kunnen werken met uw bestaande plannen of u voorzien van uitgebreide ontwerp- en bouwoplossingen.

50+ klusbedrijf werkt samen met diverse Nederlands sprekende specialisten zodat de kwaliteit op alle disciplines gegarandeerd is.

Bij de oplevering overhandigen wij u een fotoboek waarin u de vorderingen tijdens het bouwproces nog eens kunt bekijken. Wanneer u besluit om u huis te verkopen kan de nieuwe koper precies zien welke investeringen u aan uw woning heeft gedaan.

We hebben een reputatie opgebouwd voor ons kwaliteitswerk en onze integriteit in de omgang met klanten, leveranciers en onderaannemers. We werken er hard aan om uw tevredenheid en respect te verdienen. Het is ons doel om een langdurige relatie met u op te bouwen door eerlijkheid en professionaliteit, zodat we de enige bron voor al uw verbouwingen kunnen blijven.

0

UREN IN DE BOUW

0

PROJECTEN

0

KLANTEN

OOk uw project door ons laten uitvoeren?

Neem dan contact op via onderstaand nummer of laat uw gegevens achter.

Bathroom Tiles Installer with Installation Equipment and Large Format Tile in Hands. Closeup Photo. Construction Finishing Theme.